MYoMY – Ask the community

You need to have an account and be logged in to ask questions.

Category filter

Recent followers

Piet Bruins
November 25 2021 21:07
Jan Maarten Fernig
June 15 2021 16:49
Jouke Glaudé
May 16 2021 14:58

MYoMY Activity feed

MYoMYMarja Baas asked a question about Goodforall
March 20 2020 16:51

Category: Shareholders

MYoMY en het Corona virus
Beste investeerders,

We beleven met elkaar een bijzondere periode gedurende deze Corona virus pandemie. Graag brengen wij u op de hoogte van hoe het gaat bij MYoMY. Uiteraard maken wij ons zorgen over de gezondheid van ons allemaal en over onze economie.

Om maar met de deur in huis te vallen: bij 90% van onze klanten is de omzet tot bijna nul gereduceerd omdat de meeste winkels hun deuren gesloten hebben voor deze periode. Online wordt er hier en daar nog verkocht maar mondjesmaat. Wij zijn dan ook ongelofelijk dankbaar met de regelingen die de bank en overheid ons biedt. Uiteraard maken wij ons ernstig zorgen over ons dierbare project in Bangladesh, waar wij met elkaar -u niet in de laatste plaats!- al 45 mensen vanuit de armoede aan een opleiding en een baan hebben mogen helpen. Daar zijn wij trots op maar dat willen we wel graag zo houden. We doen dus wat we kunnen om elkaar blijvend te ondersteunen, ook al verwachten wij dat er dit jaar een omzetgat voor onze klanten en voor ons van minimaal 2 maanden zal vallen (!).

Gelukkig is iedereen daar nog gezond maar de zorgen van Taslima (de oprichter van de werkplaats) zijn vooral dat de overheid niet goed informeert dus niemand weet hoe het er echt voorstaat waardoor de angst groot is. Echter alle voorzorgsmaatregelen worden genomen en de werkplaats is ruim opgezet waardoor de mensen daar zelfs een veiligere plek hebben dan thuis, waar de meeste mensen bijzonder krap behuisd zijn en ook iedereen in de straten letterlijk in elkaars adem loopt. Die 1,5 meter afstand is er dus ver te zoeken.

Echter, de sfeer bij MYoMY is goed en wij werken allemaal vanuit huis. Ieder ochtend hebben we een virtuele dagopening en in de avond een dagsluiting zodat we met elkaar verbonden blijven en snel kunnen acteren.

Ook brengt deze tijd ons tot inzichten: zo als het nu gaat kan het niet langer. We zullen bewuster met elkaar om moeten gaan en bewuster consumeren. Zo goed mogelijk voor onze planeet zorgen en niet onnodig half fabrikaten heen een weer laten transporteren voor een dubbeltje minder….

We mogen trots zijn op onze geweldige zorgmedewerkers, mensen van de politie, brandweer en anderen die het noodzakelijk openbare leven toch zo goed mogelijk door laten lopen. En… als we straks weer bij elkaar mogen zijn zullen wij de gezelligheid en betrokkenheid van onze collega’s op kantoor weer de te meer waarderen.
Wij wensen u een goede gezondheid en zorg voor elkaar toe.

Een hartelijke groet namens het team van MYoMY

Marja Baas, oprichter en directeur

MYoMYMarja Baas asked a question about Goodforall
July 30 2019 09:51

Category: Shareholders

Laatste dag om uw gratis tas te bestellen!

Enkele investeerders hebben nog geen gratis tas besteld. Wij hebben al een reminder uitgestuurd en kunnen de bestelpagina nog 1 dag extra openhouden. 1 augustus moet hij echter gesloten worden en bestellen niet meer mogelijk.

Bestel uw tas dus snel! Mochten de berichten u onverhoopt niet bereikt hebben neem dan contact op met NXchange of met MYOMY (035-695 66 10)

Wij wensen u heel veel plezier met uw handgemaakte, fairtrade MYOMY tas!

Marja Baas


MYoMYMarja Baas asked a question about Goodforall
July 2 2019 17:14

Category: Shareholders

Geachte MYOMY investeerder,

Graag laten wij u weten dat een bericht is uitgestuurd aan alle investeerders die EUR 1.500,- of meer in MYOMY hebben geïnvesteerd.

Via de link in deze mail kunt u tot het einde van deze maand uw MYOMY tas bestellen.

Mocht het bericht u onverhoopt niet bereikt hebben neem dan contact op met NXchange of met MYOMY.

Heel veel plezier met uw tas!
Vriendelijke groet,
Marja Baas
MYOMY

MYoMYMarja Baas asked a question about Goodforall
June 25 2019 11:36

Category: Shareholders

Geachte heer Verhegge, beste Ivo,

Dank voor uw bericht en wij begrijpen dat u graag spoedig de mooie MYOMY tas ontvangt! Wij zijn hier druk mee bezig; u krijgt namelijk een keuze zodat we zeker weten dat de tas helemaal naar uw wens is.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een op maat gemaakte cadeau-webshop waarin u uw keuze en verzendgegevens kunt aangeven.

Wij verwachten u volgende week te berichten over de link naar de shop en het bestelproces.

Vriendelijke groet,
Marja Baas,
MYOMY