Catena Investments

Smart. Green. Capital.

Samenvatting van het bedrijf

Catena is een innovatieve Corporate Finance boetiek met diepgaande financiële expertise en waardevolle kennis op het gebied van Cleantech en Fintech. We ondersteunen actief de transformatie naar een digitale, duurzame en inclusieve omgeving. Onze primaire focus ligt op het realiseren van de duurzaamheidsdoelstellingen van onze klanten. Via ons internationale netwerk van banken en investeerders werven we kapitaal aan in de hele kapitaalstructuur voor projecten en ondernemingen. Het maken van impact met sympathie en creativiteit is onze drijvende kracht.In order to realize this transition together with our clients we put both finance and asset expertise at work at the crossroads of capital markets, real assets and (financial) innovation. We help our clients in both the public and private sectors with the execution and financing of their projects and are active in the scale-up of ventures.

Om deze transitie samen met onze klanten te realiseren, zetten we zowel financiën als expertise in op het kruispunt van kapitaalmarkten, reële activa en (financiële) innovatie. We helpen onze klanten in zowel de publieke als private sector bij de uitvoering en financiering van hun projecten en zijn actief in het opschalen van ondernemingen.

Als Corporate Finance boetiek kunnen we profiteren van onze impactinvesteringsadvies- en vermogensbeheeractiviteiten waarin we actief ondersteunen en deelnemen aan duurzaamheid en innovatie. We doen dit al sinds 2006 als team. Destijds pioniers op het gebied van alternatieve activa, die nu meer dan tien jaar later mainstream-investeringen worden.

Algemene informatie

Adres

Joan Muyskenweg 22
1096CJ, Amsterdam, Netherlands

Website

https://www.catenainvestments.com/

Telefoon

+31 20 787 08 08