MYoMY – Vraag het de community

U moet een account hebben en ingelogd zijn om vragen te stellen.

Categorie-filter

Nieuwe volgers

Piet Bruins
25 november 2021 21:07
Jan Maarten Fernig
15 juni 2021 16:49
Jouke Glaudé
16 mei 2021 14:58

MYoMY Tijdlijn

Goodforall heeft een belangrijke mededeling gepubliceerd
23 maart 2020 16:38

Mededeling van Stichting Obligatiehoudersbelangen aan de obligatiehouders van Goodforall B.V. (MYOMY)

Datum: 23 maart 2020

Onderwerp: opschorten van aflossingsbetalingen

Vorig jaar heeft Goodforall B.V. (“uitgevende instelling”) obligaties uitgegeven via Rabo & Crowd. Deze obligaties zijn genoteerd aan en worden verhandeld via Nxchange.

De directie van de uitgevende instelling heeft op 20 maart 2020 contact gezocht met Stichting Obligatiehoudersbelangen (“stichting”) in verband met de buitengewone omstandigheden die verband houden met het Covid-19 virus. De uitgevende instelling wordt geconfronteerd met sterk dalende verkopen als gevolg van de sluiting van haar voornaamste distributiekanalen zoals bijvoorbeeld de Bijenkorf. Daarnaast heeft het Covid-19 virus ook grote nadelige gevolgen voor het productieproces in Bangladesh.

Op grond van het bovenstaande en gelet op de maatregelen die financiële instellingen de afgelopen dagen hebben aangekondigd ten behoeve van hun zakelijke klanten is de stichting van oordeel dat er sprake is van een spoedeisend geval in de zin van artikel 11.11 van de trustakte tussen de uitgevende instelling en de stichting van 25 maart 2019.

De stichting verleent de uitgevende instelling hierbij dan ook toestemming tot het opschorten van alle aflossingsbetalingen uit hoofde van de obligaties met betrekking tot de periode van 1 maart tot en met 30 augustus 2020, met dien verstande dat de looptijd van de obligaties met een periode van 6 maanden wordt verlengd onder de huidige voorwaarden.

De stichting is van oordeel dat deze maatregel niet kon worden uitgesteld en heeft dan ook geen vergadering van obligatiehouders bijeengeroepen om de machtiging van de obligatiehouders voor deze maatregel te verkrijgen.

Indien u naar aanleiding van deze mededeling vragen heeft dan wordt u verzocht die uitsluitend via het onderstaande e-mailadres naar de stichting te sturen.

Stichting Obligatiehoudersbelangen

M.C. Olie S.G. van de Vusse
Voorzitter Penningmeester

E-mail: info@obligatiehoudersbelangen.org

MYoMYMarja Baas stelde een vraag over Goodforall
20 maart 2020 16:51

Categorie: Aandeelhouders

MYoMY en het Corona virus
Beste investeerders,

We beleven met elkaar een bijzondere periode gedurende deze Corona virus pandemie. Graag brengen wij u op de hoogte van hoe het gaat bij MYoMY. Uiteraard maken wij ons zorgen over de gezondheid van ons allemaal en over onze economie.

Om maar met de deur in huis te vallen: bij 90% van onze klanten is de omzet tot bijna nul gereduceerd omdat de meeste winkels hun deuren gesloten hebben voor deze periode. Online wordt er hier en daar nog verkocht maar mondjesmaat. Wij zijn dan ook ongelofelijk dankbaar met de regelingen die de bank en overheid ons biedt. Uiteraard maken wij ons ernstig zorgen over ons dierbare project in Bangladesh, waar wij met elkaar -u niet in de laatste plaats!- al 45 mensen vanuit de armoede aan een opleiding en een baan hebben mogen helpen. Daar zijn wij trots op maar dat willen we wel graag zo houden. We doen dus wat we kunnen om elkaar blijvend te ondersteunen, ook al verwachten wij dat er dit jaar een omzetgat voor onze klanten en voor ons van minimaal 2 maanden zal vallen (!).

Gelukkig is iedereen daar nog gezond maar de zorgen van Taslima (de oprichter van de werkplaats) zijn vooral dat de overheid niet goed informeert dus niemand weet hoe het er echt voorstaat waardoor de angst groot is. Echter alle voorzorgsmaatregelen worden genomen en de werkplaats is ruim opgezet waardoor de mensen daar zelfs een veiligere plek hebben dan thuis, waar de meeste mensen bijzonder krap behuisd zijn en ook iedereen in de straten letterlijk in elkaars adem loopt. Die 1,5 meter afstand is er dus ver te zoeken.

Echter, de sfeer bij MYoMY is goed en wij werken allemaal vanuit huis. Ieder ochtend hebben we een virtuele dagopening en in de avond een dagsluiting zodat we met elkaar verbonden blijven en snel kunnen acteren.

Ook brengt deze tijd ons tot inzichten: zo als het nu gaat kan het niet langer. We zullen bewuster met elkaar om moeten gaan en bewuster consumeren. Zo goed mogelijk voor onze planeet zorgen en niet onnodig half fabrikaten heen een weer laten transporteren voor een dubbeltje minder….

We mogen trots zijn op onze geweldige zorgmedewerkers, mensen van de politie, brandweer en anderen die het noodzakelijk openbare leven toch zo goed mogelijk door laten lopen. En… als we straks weer bij elkaar mogen zijn zullen wij de gezelligheid en betrokkenheid van onze collega’s op kantoor weer de te meer waarderen.
Wij wensen u een goede gezondheid en zorg voor elkaar toe.

Een hartelijke groet namens het team van MYoMY

Marja Baas, oprichter en directeur

MYoMYMarja Baas stelde een vraag over Goodforall
22 november 2019 12:00

Categorie: Verkoop

Beste investeerder,

Vanaf zondag 24 december tot en met zondag 1 december is er Sample Sale in het kantoor van MY O MY in Naarden-Vesting. Je bent van harte welkom. Het gaat om prachtige samples en een royale keuze voor heeeeele zachte prijsjes. Leuk voor de feestdagen. Je mag ook introducees meenemen.

Tot snel

Hartelijke groet namens het MYOMY team,
Marja

Sla je slag!
24 nov t/m 1 dec 2019
10:00 uur tot 17:00
Kloosterstraat 1a
1411 RS Naarden-Vesting

MYoMYMarja Baas stelde een vraag over Goodforall
30 juli 2019 09:51

Categorie: Aandeelhouders

Laatste dag om uw gratis tas te bestellen!

Enkele investeerders hebben nog geen gratis tas besteld. Wij hebben al een reminder uitgestuurd en kunnen de bestelpagina nog 1 dag extra openhouden. 1 augustus moet hij echter gesloten worden en bestellen niet meer mogelijk.

Bestel uw tas dus snel! Mochten de berichten u onverhoopt niet bereikt hebben neem dan contact op met NXchange of met MYOMY (035-695 66 10)

Wij wensen u heel veel plezier met uw handgemaakte, fairtrade MYOMY tas!

Marja Baas


MYoMYMarja Baas stelde een vraag over Goodforall
2 juli 2019 17:14

Categorie: Aandeelhouders

Geachte MYOMY investeerder,

Graag laten wij u weten dat een bericht is uitgestuurd aan alle investeerders die EUR 1.500,- of meer in MYOMY hebben geïnvesteerd.

Via de link in deze mail kunt u tot het einde van deze maand uw MYOMY tas bestellen.

Mocht het bericht u onverhoopt niet bereikt hebben neem dan contact op met NXchange of met MYOMY.

Heel veel plezier met uw tas!
Vriendelijke groet,
Marja Baas
MYOMY

MYoMYMarja Baas stelde een vraag over Goodforall
25 juni 2019 11:36

Categorie: Aandeelhouders

Geachte heer Verhegge, beste Ivo,

Dank voor uw bericht en wij begrijpen dat u graag spoedig de mooie MYOMY tas ontvangt! Wij zijn hier druk mee bezig; u krijgt namelijk een keuze zodat we zeker weten dat de tas helemaal naar uw wens is.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een op maat gemaakte cadeau-webshop waarin u uw keuze en verzendgegevens kunt aangeven.

Wij verwachten u volgende week te berichten over de link naar de shop en het bestelproces.

Vriendelijke groet,
Marja Baas,
MYOMY

Ivo Verhegghe stelde een vraag over Goodforall
24 juni 2019 15:02

Categorie: Overig

Beste, wanneer en/of hoe kunnen we de gratis tas verwachten?

MYoMYMarja Baas schreef over Goodforall
18 april 2019 19:05

Categorie: Verkoop

Wat een fijn bericht! Het 1e kwartaal heeft MYOMY boven target afgesloten. Ook voor April loopt de verkoop op schema.